Народний депутат від "Народного фронту", член колегії МВС Антон Геращенко заявляє, що до протистояння в окупованому Луганську між ватажками бойовиків "ЛНР" Ігорем Плотницьким і Ігорем Корнетом, залучено російське ФСБ та бойовиків ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

"У тимчасово окупованому росіянами Луганську відбувається маріонеткова вистава між так званим "міністром внутрішніх справ" Ігорем Корнетом і так званим главою "ЛНР" Ігорем Плотницьким", - зазначив він у коментарі Уніан.

За інформацією Геращенка, вони не поділили між собою контрабандні потоки і доходи від різного роду злочинної діяльності.

"Плотницький через рішення фейкового суду отримав рішення про відсторонення Корнета від посади "міністра внутрішніх справ", однак той закликав на допомогу людей ватажка так званої "ДНР" Захарченка і, скориставшись його підтримкою, спробував показати силу й заявив про те, що він виконувати це рішення "суду" не буде", - зазначив Геращенко.

"Своєю чергою Плотницький звернувся до своїх російських кураторів із ФСБ РФ і зажадав підтримки російського спецназу. Маю велику надію, що вони там один одного перестріляють. Хотілося б у це вірити", - сказав Геращенко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні, 21 листопада, центр Луганська, включно з адміністративними будівлями, захопили невідомі у військовій формі без будь-яких знаків розпізнання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ватажок "ЛНР" Плотницький виступив з офіційною заявою щодо подій у Луганську.