Російська поп-співачка Поліна Гагаріна, яка представляла Росію на "Євробаченні-2015», поголила голову, чим викликала хвилю обурення фанатів.

У Instagram Гагаріна розмістила обкладинку свіжого номера глянцю, для якого знялася в кріслі салону краси з лисою головою. "Нарешті! Результат наших експериментів. Це було сміливо, швидко і дуже красиво", - вказується в підписі до фотографії.

Шанувальники співачки не розділили таку зміну іміджу.

"Сподіваюся, це фотошоп", "Даремно, Поля. Ви тепер на себе не схожі", "Просто жахливо, ти як в дурці", - написав засмучені фанати.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліна Гагаріна - Колискова

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 31-річна російська співачка Поліна Гагаріна вперше заявила про себе після перемоги на "Фабриці зірок-2" в 2003 році. Тоді пишнотіла шатенка вразила журі та публіку сильним і красивим голосом, завоювавши любов цінителів музики.

Однак для того, щоб досягти вершин шоу-бізнесового Олімпу, дівчині не вистачало ідеальної фігури, оскільки, як би там не було, зайві кілограми не робили її привабливою. А після народження сина вона взагалі розповніла ще на 30 кілограмів.