Невідомі жорстоко побили і пограбували керівника одного з територіальних підрозділів Державного закладу "Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України" (ЦОП).

Про це повідомляє "Обозреватель" з посиланням на власне джерело.

На даний момент відомо лише, що чоловік потрапив до центрального госпіталю МВС ввечері, 20 листопада. А напали на начальника підрозділу за два дні до цього. У чоловіка були різні травми.

Які саме речі у нього вкрали злочинці – також невідомо. Ім'я потерпілого - не розкривається.

Даний центр фігурував у скандалі з закупівлею автомобілів Mitsubishi Outlander за спекулятивними цінами. Вони коштували дорожче на 30%, ніж на ринку. Як підсумок, збиток Державному бюджету склав понад 240 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", 18 листопада в Одесі учасники мітингу проти будівництва багатоповерхівки побили копів. Правоохоронці намагалися розігнати протестуючих за допомогою сльозогінного газу і кийків, але отримали у відповідь удари бруківкою і фаєри.


Дивіться відео з бійки в Одесі