Постраждалу в ДТП в Харкові 27-річну Оксану Берченко виписують, на неї чекає довгий процес лікування і реабілітації. А вагітній Жанні Власенко виписка наразі не світить.

Оксану виписують з лікарні швидкої та невідкладної допомоги, де дівчина провела більше місяця. Про це розповів харківський міський голова Геннадій Кернес на своїй сторінці в "Фейсбук".

"Дівчині поки що не можна вставати, процес відновлення ще не закінчений. Але постійного нагліду лікарів Оксана більше не потребує", - зазначив мер.



Оксана була однією з тих, чий стан викликав у лікарів найбільше побоювань - дівчина більше тижня після аварії не приходила до тями. Про те, що вона стала вдовою і втратила молодшу сестру, їй розповіли недавно. Напередодні виписки дівчина зробила заяву, в якій попросила зробити все можливе, щоб винних покарали.

На Оксану чекають ще операції і довгий процес лікування, проте від грошей, запропонованих Зайцевою, сім'я Берченко відмовилася.

Інша постраждала в ДТП, вагітна Жанна Власенко, все ще залишається в лікарні, повідомляє kp.ua.
Протягом 3-х тижнів після аварії лікарі тримали харків'янку в медикаментозному сні, щоб не допустити передчасних пологів. Як розповіла її сестра Тетяна, молода жінка відчуває себе краще, загроз для малюка немає.