Під час зустрічі з президентом Чехії Мілошем Земаном господар Кремля Володимир Путін самовдоволено похвалився російським баченням врегулювання військового конфлікту на сході України.

Як пишуть росЗМІ, про це він повідомив на прес-конференції.

"Я проінформував пана президента про наше бачення перспектив врегулювання на Україні", - заявив Путін.

Зустріч двох президентів стала вже другою в цьому році. Разом з Земаном у Росію приїхала представницька делегація чеських підприємців, які візьмуть участь в двох ділових форумах в Москві і Єкатеринбурзі.

Дивіться: Путін, Земан та Лавров під час зустрічі в Пекіні

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як відомо, не так давно Мілош Земан заявив, що анексія Криму – це вже "вирішене питання". Мовляв, у Європі це всі розуміють, але ніхто не ризикує озвучувати остаточний факт. За його словами, Росія має виплатити Україні компенсацію за півтострів та й по всьому.

Ця заява викликала шквал обурення як серед політиків, так і серед простих громадян. Глава українського уряду жорстко висловився на таку пропозицію Земана, а чехи вибачилися перед українцями за слова свого президента.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що засновник партії "ОСНОВА" Сергій Тарута теж прокоментував слова чеського лідера.