Смартфони стають вже частиною нашого тіла. Або принаймні нашою пам'яттю. Більшість наших контактів проходить з допомогою цих пристроїв. Раз ситуація склалася таким чином, то чи не варто максимально використовувати можливості, надані нам технікою? Як повідомляє COSMOPOLITAN, мобільні додатки можуть перебрати на себе будь-які наші клопоти й навіть зміцнити стосунки з партнером. З варіантів, що найбільш вдало підходять для цієї мети, можна виділити наступні 7:

Couple
Закрита соціальна мережа для двох, в якій можна обмінюватися фотографіями, повідомлення і навіть дотиками до екрану.

Avocado
Дозволяє ділитися з коханим списком покупок або завдань. А ще в ній є милі віртуальні обійми, поцілунки і нагадування про дні народження його родичів і друзів.

SimplyUs
Дозволяє вашій парі вести спільний календар і список важливих справ. Синхронізує всі дані з вашого Google і Outlook і зберігає в собі всі важливі завдання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Duet
Додаток для планування спільного дозвілля та обміну враженнями. Розкажи своєму хлопцеві, як пройшов твій день в картинках. Незамінне для пар у відносинах на відстані.

Skype
А як інакше ти зібралася показувати йому свою нову білизну?

Splitwise
Безцінний додаток для пар, які ведуть роздільний бюджет і контролюють свої витрати. Програма записує всі витрати, ділить, віднімає і контролює всі взаєморозрахунки.

Call Sweetheart
Перетвори номер коханої людини в іконку на екрані iPhone і дзвони одним натисненням. So sweet!

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про фантастичну технологію, яка буде в кожному смартфоні