Чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва, яка за чутками була коханкою російського президента Володимира Путіна, довгий час боролася із зайвими кілограмами.

Як зараз виглядає 34-річна титулована спортсменка, яка нещодавно відправилась на відпочинок до Італії з новим обранцем?

За свою кар'єру Кабаєва встигла отримати майже всі можливі нагороди, медалі та почесні титули. При зрості 164 см гімнастка важила 46 кілограмів та вважалась однією з найбільш граціозних гімнасток світу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Однак, світова слава на гімнастку обрушилася не через її спортивні досягнення. У 2008 році московське видання опублікувало статтю про можливе весілля Кабаєвої і Путіна. Цю новину передрукували ряд російських і європейських ЗМІ. Гімнастка не стала коментувати цю статтю, а ось у Путіна заявили, що "в цій історії немає жодного слова правди".

Потім у французькому таблоїді вийшла стаття "Аліна Кабаєва - друга леді Росії?", в якій йшлося про те, що Путін давно не живе з дружиною, оскільки завів сім'ю з Кабаєвою, яка народила йому дитину.



New York Post стверджував, що весілля Кабаєвої і Путіна відбулася 15 червня 2008 року. На той час дружина президента Людмила вже давно жила в окремому будинку.



У 2013 році Путін розлучився з дружиною Людмилою, що ще більше підігріло чутки про відносини російського президента з гімнасткою. Крім того, в цьому ж році в ЗМІ з'явилась інформація, що Кабаєва і Путін повінчалися.

Папараці сфотографували обручку на пальці гімнастки, а журналісти не упустили повз свою увагу Путіна, який прийшов з обручкою на зустріч з міністром оборони Єгипту.

У 2015 році за інформацією газети Neue Zürcher Zeitung , в березні в Швейцарії у VIP-клініці Святої Анни Аліна Кабаєва народила дитину.



Сьогодні преса пише про двох спільних дітей Путіна і Кабаєвої, це нібито хлопчики.

Сама ж гімнастка не коментує чутки, але залишається на видноті. Особливо читачів хвилює фігура колишньої спортсменки, яка то худне, то сильно поправляється.

Аліна Кабаєва до схуднення:




Аліна Кабаєва після схуднення:

Як повідомляв портал "Знай.ua", російську гімнастку Аліну Кабаєву помітили з новим обранцем під час подорожі до Італії.