21 листопада вийде новий випуск проекту "Модель XL", де пишнотілі красуні боротимуться за титул української моделі плюс-сайз.

Відповідне шоу розпочнеться на телеканалі "1+1" о 22:00, передає Cosmopolitan.

10 українок вирушать в заміський будинок, де і пройде залишок шоу. По завершенні вечора відразу дві учасниці поїдуть додому. Для подальшої участі у проекті конкурсантки отримуватимуть навички моделі, позбавлятися від комплексів і доведуть, що заслуговують стати обличчям бренду українського дизайнера Андре Тана "A. Tan +". Також, в кінці шок переможниця потрапить на обкладинку журналу Cosmopolitan.

Дівчат очікує найстрашніше випробування – психологічне. Учасницям проекту доведеться пройтися по центральній вулиці Києва в одному купальнику, написавши на своєму тілі образливе слово.

Крім цього, красуні пройдуться по подіуму у відвертих вбраннях. Відомий постановник показів мод і шоу Сергій Чудовський допоможе їм освоїтися.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Членами журі будуть: Андре Тан, ведуча Катя Осадча, танцюрист Влад Яма і модель plus-size Тетяна Мацкевич.

"Моя роль в цьому випробуванні була досить складною, тому що воно відбулося якраз після відвертої розмови з дівчатами, де вони мені відкрилися. Тепер їм знову довелося нагадати про той біль, який вони пережили. Витягнути його назовні, дістати ці образливі слова і нанести їх на тіло, щоб назавжди позбутися від вантажу страхів та образ", – розповіла Мацкевич.


Дивіться Модель XL - 2 випуск


Як повідомляв портал "Знай.uа", одна з найбільш затребуваних моделей світу розміру plus-size Ешлі Грем нещодавно пройшлася по вулиці в купальнику.