Бойовики ватажка ОРДО Олександра Захарченка помічені в Луганську.

Відповідні фотографії опублікував в мережі Necro Mancer. Користувачі Twitter бурхливо відреагували на дану публікацію.

Хтось пише, що відбувається анексія братньою народу орків, хтось вважає, що Малоросія напала на Новоросію.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Готується анексія одного братнього народу іншим", "Так це ДНР напала на ЛНР виходить?" "У новоотброссіі намічається громадянська війна між ДНР і ЛНР?" "Походу малоросія таки напала на Новоросію", "Дуже турбує сварка між двома братніми народами орків", - пишуть користувачі.

Озброєні люди в центрі Луганська

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в окупованому проросійськими бойовиками Луганську загострився збройний конфлікт між ватажком "ЛНР" Ігорем теслярських і відстороненим "главою МВС" Ігорем корнет. Озброєні люди оточили будівлю "міністерства".

Він висловив стурбованість, що в "процесі апеляції" можуть постраждати жителі будинків навколо. Координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомив, що безпосередньо перед звільненням Корнет дав вказівку підлеглим йому підрозділам перейти на "посилений режим служби".