У британському Манчестері суд виправдав 84-річного господаря маламута в справі про напад на людину.

Як пише Daily Mail, пенсіонер Френсіс Торли вигулював у парку свого аляскинського маламута на прізвисько Мішка. Повз проїжджала Андреа Остхолт, вигулювала тер'єра. У цей момент Мишка риком кинулася за нею. Остхолт намагалася захистити тер'єра і маламут схопив її за ногу.

На захист вихованця Торли сказав, що його собака страждає ожирінням, важить майже 50 кг, при бігу задихається, тому не могла напасти. Він упевнений, що Мішка добра порядна собака, котра ладнає з іншими собаками і людьми.

За його словами, агресію проявив саме тер'єр. Він гавкав і намагався сам напасти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Суд став на сторону маламута, тому що він дійсно занадто товстий.

Маламут лається і не хоче злазити з ліжка

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Ісландії Джек Рассел тер'єр на ім'я Даймонд побачив на балконі свого господаря Гуннара Сігурйонссон пташку, яка вмирала, і вирішив їй допомогти.

Гуннар почув, що його пес скиглить на балконі і пішов подивитися, що там відбувається. Чоловік побачив нерухому пташку. Він думав, що вона померла, але коли готувався її поховати, вона моргнула очима. Даймонд спостерігав за цим і, здавалося, просив господаря допомогти пташці.

Через кілька днів чоловік відпустив птицю, яка тепер іноді літає біля його будинку. Але Даймонд дуже важко - він сильно сумує без Бібі, адже дуже нього прив'язався і полюбив.