Пікантні фотографії російської балерини Анастасії Волочкової, де вона займається сексом з коханцем Черменом Дзотовим, злив у мережу пікап-тренер бізнесмена Алекс Леслі.

Як передає Super в своєму Telegram-каналі, секс-коуч допоміг Дзотову звабити балерину, а інтимні знімки стали банальною "домашкою".

"Коли я побачив, на що здатна Настя Волочкова в ліжку, коли я побачив на власні очі, що це за секс, я зрозумів, що це шедевр, і приховувати такий секс - злочин. У неї є шедевр, який вона зараз крисить у себе в підвалі ", - заявив Леслі.

Нагадаємо, що після оприлюднення фотографій навколо балерини розгорівся справжній скандал, а Чермен Дзотов пояснив, що у нього викрали смартфон і злили інтимні знімки в мережу, попередньо спробувавши отримати за них викуп.

У свою чергу Волочкова заявила, що не буде виправдовуватися за кадри, і запевнила, що Дзотов – глибоко непорядна людина, якій чоловіки не потиснуть руку, а "дівчата не дадуть". Вона вирішила покарати його через суд, бо не вірить у хакерів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Дивіться: Секс-скандал з Волочковою обговорювали на центральних каналах Росії

Сам бізнесмен заявив, що теж став жертвою скандалу, бо після появи фото в мережі від нього пішла кохана дівчина.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", нещодавно Волочкову звинуватили в тому, що вона надавала ескорт-послуги "з продовженням".