У російському уряді допускають, що "республіки" бойовиків на Донбасі можуть об'єднатися.

Таку думку висловив перший заступник голови комітету Державної Думи РФ у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Костянтин Затулін, передають російські ЗМІ.

"Звичайно злиття ЛНР і ДНР можливо. Те що ЛНР і ДНР існують окремо, багатьох дуже дивує. Думаю, причиною цього поділу є все-таки є досить чітке та зрозуміле регіональне підгрунтя", - упевнений політик.

Крім того, Затулін упевнений, що люди в Луганській області завжди були ближче до Росії, ніж донеччани.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Народ в Луганську в середньому - менш амбітний, більш прямий, чесний і нехитрий, і при цьому більш близький до Росії. Тим більше, що сам Луганськ розташований на землях колишнього Всевеликого війська Донського. Люди в Луганську завжди охочіше відгукувалися на пропозиції, пов'язані з Росією. Голосували за того ж Януковича більше, ніж його земляки з Донецької області ", - розповів Затулін.

Бойовики в Луганську

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в окупованому проросійськими бойовиками Луганську загострився збройний конфлікт між ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким і відстороненим "главою МВС" Ігорем Корнетом. Озброєні люди оточили будівлю "міністерства".