Вчені з Університету Індіани в США провели вельми незвичайне дослідження. Виявляється, фізичні вправи можуть ощасливити жінку не лише гарним підтягнутим тілом, а й доставити задоволення іншого плану – викликати оргазм.

Фахівці провели опитування декількох сотень жінок у віці від 18 до 69 років. В результаті вчені прийшли до висновку, що багато хто з тих, які займаються різними видами тренувань, під час занять стикаються з досить приємним побічним ефектом. А саме - оргазмом.

Половина опитаних жінок відчували почуття сексуального задоволення від вправ, які стосуються черевних м'язів. Щоправда, цей побічний ефект настає не відразу, а через 3 місяці.

Яке саме фізичне навантаження провокує оргазм? Всі види важкої атлетики, тренування на велотренажерах, пробіжки і навіть йога.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" розповідав про фітнес тренди наступного року.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще