Президент України Петро Порошенко терміново скликав позачергове засідання Військового кабінету Ради національної безпеки і оборони у зв'язку із загостренням в окупованих районах Луганської області.

Про це повідомила прес-служба АП.

"У зв'язку із збільшенням кількості російських військових, а також активізацією найманців, українські Збройні Сили готові до будь-якого розвитку подій для забезпечення безпеки мирного населення", – заявив Порошенко.

Засідання він провів ввечері, 21 листопада. Присутні керівники силових відомств доповіли останні новини, зокрема про незаконне перетинання кордону російськими танками кордону в Краснодонському районі (Луганська обл.), а також про часті провокації з боку бойовиків.

Порошенко доручив СЦКК (Спільний центр по контролю і координації питань припинення вогню) об'єднатися з місією ОБСЄ, щоб інформувати щодо обстановки "західних союзників".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться репортаж "Бунт "ЛНР"


Як повідомляв портал "Знай.uа", 21 листопада ситуація в Луганській області загострилася. Зокрема, це сталося після того, як ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий відсторонив "главу МВС" Ігоря Корнета.

Пізніше, Плотницкий виступив з офіційною заявою, запевнивши, що ситуація знаходиться під його контролем. І все це незважаючи на "зелених чоловічків", які походжають по Луганську, а також БТР.