Ватажок бойовиків ОРЛО Ігор Плотницький втік до Росії.

Про це написав у Facebook директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко.

"За даними моїх джерел ватажок луганських терористів Ігор" Плотва "Плотницкий втік до Росії. Павуки в банці продовжують жерти один одного. Нагадую, що першого ватажка бойовиків Болотова не врятувало втеча в Москву і відхід від справ - 27 січня цього року він раптово там і помер від "серцевого недостатності", попивши кави", - написав Шевченко.

Озброєні бойовики в Луганську

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в окупованому проросійськими бойовиками Луганську загострився збройний конфлікт між ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким і відстороненим "главою МВС" Ігорем Корнетом. Озброєні люди оточили будівлю "міністерства".

Координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомив, що безпосередньо перед звільненням Корнет дав вказівку підлеглим йому підрозділам перейти на "посилений режим служби".

Крім того, журналіст Гармаш упевнений, що внутрішній конфлікт в "ЛНР" між ватажком злочинної організації Ігорем Плотницьким і колишнім "міністром внутрішніх справ" Ігорем Корнетом безпосередньо пов'язаний з Москвою.