Зірка сцени і мрія глянців, українська співачка і модель Playboy – все це відноситься до красуні Даші Астаф'євої. Дівчина досить активно радує шанувальників провокаційними фотосесіями.

Не проходить і декількох днів, як Астаф'єва постає оголеною, або частково перед фотокамерою. Однак, дівчина вміє подати себе не вульгарно, і виглядає зі смаком.

Підбірка найпопулярніших фотографій Астаф'євої в мережі

Варто зазначити, що у співачки в Instagram 243 тисячі підписників. Ці знімки української красуні розбили серця багатьом шанувальникам.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Залишаючи одяг, я роблю те, що приносить мені задоволення. Багато, звичайно, асоціюють ці слова з сексом, але такі думки - доля обмежених людей. Оголеність зовнішня - одне з проявів внутрішньої наготи, справжності і щирості душі. Творчість не може існувати без розкриття почуттів і переживань. Коли я залишаюся без одягу, все, чим би я не займалася, буде творчістю. Оголюючи тіло і душу, я відкриваю і нерви, кожною своєю клітинкою я реагую на те, що мене оточує", - описала раніше своє захоплення Астаф'єва.

Як соощал портал "Знай.uа", нещодавно Астаф'єва продемонструвала природну красу. Дівчина сфотографувалася абсолютно без макіяжу, чим викликала захоплення у шанувальників.