У США помер відомий актор і співак Девід Кессіді. Йому було 67 років.

Про це повідомила його агент Джоанна Геффен, передає Clutch. Напередодні його доставили у відділення інтенсивної терапії лікарні міста Форт-Лодердейл, що в штаті Флорида. Актор перебував у критичному стані і за його життя боролися медики.

"Девід помер в оточенні улюблених людей, з радістю в серці і вільний від болю, яка так довго його мучила. Спасибі вам за підтримку, яку ви надавали йому всі ці довгі роки", - сказала Геффен.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сам виконавець в лютому 2017 року розповідав про те, що страждає деменцією. У 2014 році він повідомив, що бореться з алкоголізмом. За словами співака, він три рази перебував під арештом за водіння в стані сп'яніння в період з 2010 по 2014 роки.

Кессіді найбільш відомий за роллю Кіта Партриджа в американському комедійному музичному серіалі 1970-х років "Сім'я Партрідж". Це принесло йому статус ідола підлітків. Після закінчення серіалу продовжив успішну кар'єру співака і актора.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, відомий американський актор Девід Кессіді потрапив до лікарні в критичному стані. У нього відмовляли печінку та нирки і йому терміново потрібна була пересадка донорських органів.