Українська співачка Євгенія Власова, яка вісім років тому перемогла онкологічну хворобу, знову бореться за життя. Вже понад 10 днів артистка знаходиться в реанімації, вона перенесла кілька операцій.

Про це повідомила мама Євгенії Галина Поплавська, - пише Сlutch.


"Донька зателефонувала мені минулого тижня, сказала, що сильно болить живіт, їй погано і вона викликала "швидку". Лікар сказав, це небезпечний стан і наполіг, щоб Женя поїхала в лікарню. Її погодилася прийняти клініка "Борис". Виявляється, після перенесеної операції у неї утворилися спайки і розвинулася непрохідність кишечника. Відразу впоратися з проблемою лікарі не змогли. За останні 12 днів дочка перенесла чотири операції", - розповіла жінка.

Наразі лікарі не поспішають робити якісь прогнози, ще кілька днів їй потрібно провести в реанімації під пильним наглядом лікарів, а потім на неї чекає тривалий курс реабілітації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Поплавська повідомила, що за лікування доньки вже заплатила майже 260 тис. Грн. Кожен день перебування в клініці коштує 25-30 тис. грн, а кошти у сім'ї закінчилися.



За словами жінки, Євгенія вже понад рік не виступає та не має великих заробітків. Мати спочатку не хотіла про це публічно говорити, але змушена просити в небайдужих людей допомогу.

Дивіться кліп Власової "Не забувай"

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Америка втратила одну з найяскравіших жінок мистецтва минулого століття. На 87-му році життя пішла з життя співачка та акторка Делла Різ.