Національний банк України встановив на 22 листопада офіційний курс основних валют. Гривня трохи втратила свої позиції у порівнянні з попереднім днем.

Про це повідомляє НБУ. За даними головного фінансового регулятора гривні подешевшала по відношенню до американської національної валюти, але зміцнилась щодо євро.

Згідно з даними Нацбанку долар за добу подорожчав на дві копійки. Його ціна наразі становить 26,49 гривень.

Курс долара США від НБУ
Infogram

Євро ж суттєво подешевшав у порівнянні з попередніми показниками. Європейська валюта послабила свої позиції на 15 копійок. У обмінниках за євро доведеться віддати 31,04 гривні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Курс євро від НБУ
Infogram

За всю свою історію гривня встановила антирекорди два з половиною роки тому - 26 лютого 2015-го в офіційних курсах НБУ долар США сягнув 30,01 грн, а євро – 34,04 грн.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, наступного року українцям варто готуватися до суттєвих змін на валютному ринку – гривня поступово піде вниз, а долар навпаки почне стрімко дорожчати. Якщо проаналізувати проект бюджету на 2018-й, то стає очевидним: курс може наблизитися до показника у 30,1.