Британська зірка дорослих фільмів Медісон Мессіна розповіла усю правду про свою професію. Жінці, яка почала зніматися у "полуничці" у 18 років, ніколи це заняття не приносило насолоди.

Про це Мессіна зізналась в інтерв'ю The Sun.

35-річна зірка, пригадуючи своє минуле, заявила, що статеві акти на знімальному майданчику позбавлені будь-якої приватності. Зайняття сексом на камеру Мессіна назвала механічним процесом, який здебільшого приносить біль.

Популярні новини зараз
В українців забиратимуть землю: хто не встигне – втратить ділянку "Податкові колектори" вже взялися до роботи: новий проект дозволяє вибивати борги з кожного Українцям вивернуть кишені новими тарифами на вивіз сміття: кого торкнеться подорожчання Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Секс механічний - у ньому практично немає тих речей, які зазвичай роблять його приємним. Перед зйомками доводиться обговорювати багато деталей, щоб на зображенні все виглядало ідеально. Часом це стає дуже брудним заняттям. І як же це боляче! Найгірший секс в моєму житті", - розповіла акторка.

Крім того, за словами Медісон, в особистому житті чоловіки ставились до неї як до певного трофея. Вони хотіли з нею кохатися лише тому, що вона - порнозірка. Також акторка розповіла про сексизм в індустрії дорослого кіно та байдужість членів знімального майданчику.

"Ми робимо перерву, тільки коли у мого партнера проблеми з ерекцією. Якщо є якісь проблеми у мене, то зйомки не зупиняються", - додала Мессіна.

Однак вона не шкодує, що побудувала кар'єру у порноіндустрії. Сьогодні зірка проводить майстер-класи та підробляє телеведучою.

Зазначимо, що за час кар'єри в індустрії 35-річна Медісон Мессіна встигла знятися у двох сотнях фільмів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дослідники прийшли до висновку, що сучасна молодь стала більш збоченою.