Американська співачка та акторка Мелісса Шуман звинуватила колишнього вокаліста популярного у 90-і поп-гурту Backstreet Boys Ніка Картера у зґвалтуванні.

Про це акторка розповіла у своєму блозі.

За словами Шуман, інцидент стався під час зйомок телевізійного фільму, в яких приймав участь Картер. Ввечері хлопець запросив дівчину до себе додому, де стався поцілунок. Акторка сказала, що не хоче квапитись, що сильно розлютило співака. Він примусив дівчину до орального сексу, а після цього відвів її у кімнату та зґвалтував.


Мелісса Шуман

"Він кинув мене на ліжко і заліз на мене. Я сказала йому, що я незаймана, і що не хочу займатися сексом. Я сказала, що зберігаю себе для майбутнього чоловіка. Я повторювала це знову і знову. А він прошепотів мені у вухо: "Я можу бути твоїм чоловіком", - розповіла Шуман.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Після цього молода виконавиця була вимушена виступати з Картером на одній сцені. Вона хотіла звернутись до поліції, але менеджер відмовив її - він дружив з солістом Backstreet Boys. Розповісти правду Шуман наважилась лише після того, як побачили у мережі повідомлення про те, як Картер приставав до дівчат.


Нік Картер

Мелісса Шуман - колишня учасниця поп-гурту Dream. Колектив існував з 1998-го по 2003 рік. Артистка також знімалася у таких фільмах, як "Любов не коштує нічого", "Теорія спокуси" і "Повернення в Сонну лощину".

Гурт Backstreet Boys був створений у 1993 році в Орландо та отримав популярність у другій половині 90-х. Колектив був відзначений кількома нагородами "Греммі", а в 2001 році потрапив до Книги рекордів Гіннесса як найуспішніший підлітковий гурт усіх часів.

Нік Картер співав у Backstreet Boys до 2002 року, після чого розпочав сольну кар'єру. У 2000 році журнал People поставив Картера у десятку найкрасивіших людей світу.

Дивіться легендарний кліп Backstreet Boys на пісню Everybody

Як повідомляв портал "Знай.ua", голлівудський актор Сильвестр Сталлоне теж потрапив в сексуальний скандал: його звинувачують в примусі до статевого акту неповнолітньої дівчини.