Вчора ввечері, 21 листопада, в Дніпропетровській області в місті Кам'янське сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинуло четверо підлітків.

ДТП на Дніпропетровщині


Про моторошну трагедію повідомляє обласне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

ДТП на Дніпропетровщині


Жахлива ДТП сталася близько 22:15 вівторка, 21 листопада, на трасі Н-11 "Дніпро - Кривий Ріг - Миколаїв".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

ДТП на Дніпропетровщині


"Легковий автомобіль Nissan Almera злетів з траси, перекинувся та зіткнувся з деревом. На момент аварії в автомобілі знаходилися п'ятеро підлітків. В результаті ДТП загинули дві шістнадцятилітні дівчини, а також двоє хлопців шістнадцяти років", - повідомили працівники рятувальної служби.

ДТП на Дніпропетровщині


Вижити в аварії вдалося 17-річному хлопцю: зараз він знаходиться у лікарні з безліччю травм. Його стан медики оцінюють як важкий.

ДТП на Дніпропетровщині


Також рятувальники відзначили, що тіла загиблих з понівеченого автомобіля витягали за допомогою аварійно-рятувального інструменту. "Удар був такої сили, що автомобіль зім'яло, як бляшанку", - зазначили журналісти ТСН, які стали очевидцями трагедії.

ДТП на Дніпропетровщині


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в мережі опублікували фото родини, яка загинула в чернігівській ДТП.