Українська підприємиця Марина Актон (Гринь), яка нещодавно стала власницею маєтку у Каліфорнії за майжу 18 млн доларів, в якому мешкали Кім Кардашьян та Каньє Вест, дала перше інтерв'ю.

У розмові з журналістами "ТСН" вона розповіла про особисте життя, кар'єру та плани на майбутнє. Актон в черговий раз спростувала інформацію про те, що її чоловіком є Браян Актон - засновник месенджера WhatsApp. Коханий українки мешкає у Лондоні та має двох дітей.

У Актон також спитали, чи не збирається вона робити пластику, як попередня власниця маєтку Кім Кардашьян.

"Ні. Ви що? У мене все натуральне! Я не збираюся нічого робити!", - категорично відповіла підприємиця.

У США Актон займається авторським правом та інвестує кошти у шифрування персональної інформації. Вільний час вона присвячує студії звукозапису - там вона здійснює заповітну мрію про пісні, які "повинні стати хітами".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Більш того, Актон збирається запросити до свого маєтку українських зірок, щоб показати американцям, що вони можуть співати не гірше.

"Я хочу надихнути людей в Україні, особливо зараз. Все можливо. Але воно не прийде до вас саме. Доведеться дуже багато працювати", - заявила жінка.

Однак сама Актон не планує повертатись до України та навіть відмовляється від українського громадянства на користь американського.

Відео першого інтерв'ю Марини Актон

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали фото розкішного маєтку, власницею якого за 17,8 млн доларів стала Марина Актон.