Військовий "переворот" в "ЛНР" розкрив безліч проблем в рядах проросійських найманців на окупованому Донбасі. Найбільш імовірною причиною став внутрішній вибух серед терористів

Про це повідомив народні депутат від парламентської фракції "БПП" Олександр Бригинець, передає "Обозреватель". Він зазначив, що на окупованих територіях вже не в перший раз бойовики влаштовують розбірки зі своїми конкурентами.

"На території" ЛНР "і" ДНР "неодноразово фіксувалися спроби" прибрати ", розстріляти, звільнити, вислати різноманітних людей. Само собою, там є внутрішні конфлікти. Згадайте гучні знищення терористів. У цьому випадку, ймовірно, зробили спробу усунути" чиновника " , у якого виявилася занадто сильна "дах", - пояснив народний депутат.

Бригинець додав, в "ЛНР" не може бути хороших бандитів. "Переворот" в окупованому Луганську, за його словами, виник після спонтанного вибуху в рядах терористів, які не змогли домовиться між собою. Він не виключає, що це також могла бути провокація Кремля, щоб поставити при владі над терористами нового ватажка.

Військовий "переворот" в "ЛНР"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в окупованому проросійськими бойовиками Луганську загострився збройний конфлікт між ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким і відстороненим "главою МВС" Ігорем Корнетом.