Відома українська співачка Євгенія Власова потрапила до реанімації у важкому стані. Лікарі розповіли, що сталось з артисткою та наскільки серйозна її хвороба.

Про те, що Власова вже 12 днів перебуває в реанімації розповіла її мама. Євгенія, яка у 2009 році подолала онкохворобу, знову перенесла чотири операції. За словами матері, це наслідки попереднього лікування.



Детальніше про хворобу артистки розповів лікар-експерт Віктор Литвиненко.

Євгенії Власовій діагностували непрохідність кишечника. За словами медика, спайкова кишкова непрохідність - це порушення просування харчових мас і травних соків по кишечнику, пов'язане з формуванням спайок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Патологія виникає найчастіше в результаті хірургічного втручання. Однак можуть бути й інші причини.

"Як правило, виконується повторна операція. Лікування непрохідності майже завжди хірургічне, зволікання може викликати некротичні зміни стінок кишечника. Проводять операцію із роз'єднання спайок, накладення обхідного анастомозу або резекції ділянки кишечника (вид втручання підбирається індивідуально)", - говорить лікар.

Нагадаємо, мама співачки звернулась до українців з проханням допомогти вилікувати доньку. 39-річна Власова понад рік не витупає та не має великих заробітків, а на лікування потрібно багато коштів. За останні 12 днів, що Євгенія перебуває у клініці "Борис", родина вже витратила понад чверть мільйона гривень.

Дивіться один із останніх кліпів Власової

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 22 листопада у Лондоні помер всесвітньо відомий оперний співак Дмитро Хворостовський. 55-річний артист останні роки боровся з онкологічною хворобою.