Останнім часом SDA AIA171 під час спостереження за Сонцем часто фіксує на камеру позаземні об'єкти у формі величезного прямокутника або куба. Дослідники вважають, що це НЛО, які своїми розмірами в кілька разів перевищує нашу планету і продовжують кружляти у світила.

Новий знімок, присланий супутником, показав величезну темну сферу, оточену потоками плазми, які намагаються обійти космічну перешкоду. Вчені намагалися віднести її до природної аномалії, але ніхто не міг пояснити, яким чином вона виникає на зірці.

Також неодноразово помічена куля здійснює обертання на своїй орбіті в протилежному напрямку від Сонця. За нею вже давно ведеться спостереження, а тому об'єкт був визнаний реальним. Скептичні версії про перешкоди в апаратурі швидко були спростовані, так що поки є припущення, що це штучна планета, створена прибульцями для своїх цілей або НЛО проводить свої дослідження.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше дослідники повідомляли про те, чому на сонці зникли характерні йому плями. Плями на Сонці є основною характеристикою сонячної активності. Їх число - головний параметр, за яким вимірюється 11-річний сонячний цикл: раз в 11 років кількість плям доходить до максимуму, а між цими періодами поступово знижується до мінімальних значень - сонячного мінімуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що наймиліша тварина на межі вимирання.