Власник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг славиться не тільки грамотним підприємництвом, а й умінням правильно змотивувати своїх співробітників. Після того, як ви ознайомитеся з невеликою добіркою правил, що панують в компанії, то зрозумієте, чому жоден працівник не хоче звільнитися.

Щоб отримувати максимальну віддачу від своєї команди, Цукерберг забезпечує всебічну допомогу і винагороди, звертаючи увагу на такі сфери, як здоров'я, сім'я, фінанси та особистий час, пише Business Insider. Таак, переважній більшості українських працівників такий підхід може тільки снитися.



Отже, система мотивації Марка Цукерберга:

1. Цукерберг з власного досвіду розуміє, як важливо бути поруч з дитиною в перші місяці її народження, тому надає чотиримісячну оплачувану відпустку для жінок і чоловіків протягом року після народження або усиновлення малюка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

2. Заради здорового способу життя і турботи про екологію, Цукерберг пропонує співробітникам їздити на велосипеді. Щоб їм було зручно стежити за станом транспорту, він відкрив майстерню з ремонту велосипедів в каліфорнійській штаб-квартирі.



3. Міцне здоров'я - невід'ємна частина щасливого життя. Тому Цукерберг пропонує співробітникам відвідувати спортзал або будь-яку іншу спортивну секцію за рахунок компанії.

4. У каліфорнійській штаб-квартирі є кімната відпочинку з настільними іграми, приставками та ігровими автоматами. Крім того, часто проходять тематичні дні й свята.



5. Новоспеченим батькам Цукерберг виплачує разову премію в розмірі 4 тисячі доларів. Окрім того, він забезпечує матеріальну підтримку тим, хто зважився на усиновлення або заморозку яйцеклітин.

6. Хороший співробітник - ситий співробітник. На території розташовано кафе та їдальні, де працівники можуть їсти безкоштовно.

7. Для дуже зайнятих співробітників на території каліфорнійської штаб-квартири працює барбершоп і пральня з хімчисткою.

8. Для співробітників штаб-квартири створено медичну страховку, яка включає стоматологічні послуги.



9. Працівники штаб-квартири в Каліфорнії не завжди паркуються самостійно - за них це може зробити паркувальник. Окрім того, на території є безкоштовна зарядна станція для електромобілів.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як начальники поліції вирішили себе вмотивувати.