Уфологи пояснили часті падіння метеоритів космічними війнами з участю прибульців. Одним із доказів на користь цієї версії, на їх думку, служить зорепад, який відбувся в ніч з 14 на 15 листопада.

Прихильники існування позаземних цивілізацій вважають, що гуманоїди вели бойові дії в навколоземному просторі. Листопадовий зорепад – явище вкрай рідкісне. Зазвичай метеоритні дощі йдуть в серпні-вересні. Але в середині поточного місяця це видовище спостерігали жителі США і деяких країн Європи, причому одночасно.

Ця обставина зміцнила уфологів в думці, що поруч із Землею йдуть космічні бойові дії. Також вони припустили, що нещодавно знятий на камеру з борту МКС метеор насправді є кораблем прибульців. Космічне агентство терміново, за словами уфологів, придумало офіційну версію, згідно з якою Паоло Несполі зняв просто великий метеорит.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше вчені повідомили, що ми могли опинитися на Землі за допомогою космічного пилу, який здатний поширювати живі організми на величезні площі. Також NASA повідомило, що ми знайдемо позаземне життя протягом 20 років, і це вже неминуче.

Крім цього, NASA визначили форму і фізичні властивості першого в історії спостережень міжзоряного тіла, що потрапив в Сонячну систему. По суті, тіло є астероїдом, який виглядає як сигара.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що наймиліша тварина на межі вимирання.