Міжнародна група вчених з Ізраїльського університету провела серію досліджень, в результаті яких зуміла з'ясувати, на якому етапі сімейного життя жіноча вірність опиняється по великим питанням.



Так, фахівці дійшли висновку, що представниці прекрасної статі найбільше схильні сходити наліво в період між шостим і десятим роком шлюбу.

В ході дослідницького проекту автори опитали групу з 423 жінок. Їм запропонували відповісти на питання щодо їхнього подружнього життя, задоволеності сексуальним життям, а також - зважилися б скористатися нагодою, аби переспати з іншим чоловіком або навіть жінкою.


Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В результаті вчені виявили, що жінки, які перебували в шлюбі вже більше семи років, проявляли більший інтерес до зради. Вчені припускають, що до цього часу у багатьох пар спостерігаються проблеми в сімейному житті. Підтвердженням цьому можуть служити множинні розлучення після семи років шлюбу, згідно зі статистикою. Вчені припускають, що це пов'язано з так званою "кризою семи років": спільне життя ділиться на цикли, між якими у партнерів виникають серйозні розбіжності і непорозуміння. Так, дослідники виділяють кризи трьох, семи, десяти і п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що фахівці розповіли про правила, яких дотримуються найкращі коханці.