Російський музикант та лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич висловився на сторінці у Facebook про смерть оперного співака Дмитра Хворостовського, але, схоже, не хотів цього робити.

Про це повідомляє Politeka.

"Знаєте, звідки виникає бажання вбити? Дзвінок - Андрій Вадимович, це національна служба новин. Сьогодні помер Хворостовський. Ваші коментарі? Ну які, бл**ь, коментарі? Померла людина!", - написав Макаревич.

Така реакція дещо шокувала користувачів соцмереж. Одні пишуть, що Макаревич міг би принаймні висловити скорб та слова співчуття рідним та близьким Хворостовського. Інші вважають, що музикант усе правильно зробив.

Нагадаємо, сьогодні у Лондоні помер всесвітньо відомий оперний співак Дмитро Хворостовський, який останні роки намагався подолати важку онкологічну хворобу. За словами родичів, напередодні трагедії артист втратив голос. Співака ледве можна було впізнати.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Зазначимо, що від самого початку подій на Євромайдані Макаревич виступав на його підтримку. Він критично висловлювався щодо висвітлення подій на Майдані в російських ЗМІ. Після втечі Януковича музикант назвав приховування того на території Росії ганьбою перед всім світом. Макаревич також виступав проти незаконної анексії Росією Криму.

Пісня "Журавли" у виконанні Хворостовського

Як повідомляв портал "Знай.ua", одним із перших про смерть Хворостовського повідомив співак Дмитро Маліков у Twitter.