Незабаром Місяць очікує колонізація. Інформацією про це поділилися науковці-дослідники з США. Так, за словами космічних фахівців, вже в поточному сторіччі вони зможуть влаштувати ефективну колонізацію Місяця з тієї причини, що раніше людство робило спроби відвідування Місячної поверхні і шанси її колонізувати, на думку вчених, досить високі.

Варто зазначити, що фахівці провели аналогію між Місяцем і планетою Шелезякой. Остання покрита пиловим шаром, на ній повністю відсутні океани і рослинність, а населяють її роботи-місяцеходи.

Дослідники зафіксували на місячній поверхні воду, а також безліч титанових, магнієвих і алюмінієвих покладів. Також були помічені й інші корисні в промисловості ресурси. Саме це і може полегшити колонізацію супутника. Цілком можливо, космічні агентства дадуть перевагу колонізації Місяця Марс, глянувши на ці факти.

Більш того, відомо, що знаменитий мільярдер Навин Джейн оголосив на весь світ про свої плани по видобутку на Місяці кобальту, золота, заліза, платини, паладію та інших ресурсів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми повідомляли про те, що місяць показала своє справжнє обличчя. Вчені опублікували знімки різнобарвною поверхні Місяця, довівши, що вона аж ніяк не тільки сірого кольору. Раніше прийнято було вважати, що поверхня супутника має забарвлення сірого кольору, проте фотознімки, отримані під час дослідницької місії "Аполлон" фахівцем NASA Аленом Пайлом, довели протилежне.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що наймиліше створіння на межі вимирання.