Служба безпеки України та Держприкордонслужба відмовили у в'їзді на територію країни російському співаку Стасу П'єсі.

Про це повідомляє прес-служба Одеської ОДА.

"За рекомендацією Одеської обласної державної адміністрації, СБУ та Прикордонна служба України відмовили у в'їзді на територію країни Стасу П'єсі за його підтримку окупації Криму і оскаженілу пропутінську пропаганду", - сказано в повідомленні.

У своєму Facebook глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі написав:

"Нахабство" КРИМНАШ публіки" просто вражає. Вони вважають, що мають право виправдовувати і підтримувати гвалтівників, і, як ні в чому не бувало, після цього приїжджати до жертви агресії на заробітки. Апологетам Путіна не місце на українській землі. Хай їдуть на заробітки, нaприклад, в Сиктивкар".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Депардьє на 5 років заборонили в'їзд в Україну

Пізніше Стас П'єха відреагував на недопуск в Україну:

"Прощавай, Одеса-мама", - написав він у своєму Instagram.

"Увага! Зміни в гастрольному турі: з організаційних причин концерт в Одесі 9 серпня скасований", - повідомляє офіційний Twitter співака.

Нагадаємо, наприкінці липня Міхеїл Саакашвілі добився скасування в одеському клубі Ibiza концерту російського репера Тіматі.