Кар'єра супермоделі - це не тільки красиво і стильно, але і вельми прибутково, якщо ти талановита і заповзятлива. Річний дохід особливо підприємливих досягає десятків мільйонів доларів.

Так, журнал Forbes визнав найуспішнішою і високооплачуваною моделлю 22-річну Кендалл Дженнер. Треба сказати, що вибір здивував багатьох, оскільки з 2002 року лаври першості діставалися Жизель Бундхен. Про це повідомляє портал Clutch.

Жизель Бундхен


Дохід Кендалл Дженнер за рік, що минає, становить 22 мільйони доларів, що майже на 5 мільйонів більше, ніж у її сусідки по рейтингу - Жизель. Секрет такого стрімкого фінансового успіху Кендалл простий - вона заробила свої мільйони за рахунок модельної кар'єри, реаліті-шоу та просування її з сестрою бренду жіночого одягу Kendall & Kylie.

Кендалл Дженнер

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На третьому місці розмістилася модель Кріссі Тейге, яка заробила 13,5 мільйона доларів, а четверте і п'яте місце зайняли Джіджі Хадід і Розі Хантінгтон-Уайтлі, які примножили свій дохід на 9,5 мільйонів.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Forbes назвав найдорожчу акторку року.