Вже на цьому тижні буде довгоочікувана Чорна п'ятниця. Це подія, на яку чекають у всьому світі, адже знижки, які пропонують в цей день іноді просто неймовірні. В Чорну п'ятницю активізуються всі: покупці, продавці, торгові центри, магазини і інтернет-шахраї. Саме про них ми б хотіли вам розповісти, адже вони нерідко зустрічаються, пропонуючи величезні знижки на умовні телефони, або телевізори.

Інтернет-шахраї в Чорну п'ятницю

Ми вирішили зібрати для вас найголовніші правила, які допоможуть вам не залишитися обдуреними в Чорну п'ятницю. Адже ви можете втратити не тільки певну суму грошей, але і все, що є на вашій картці.

Найголовніше і перше, що потрібно зробити в Чорну п'ятницю, це визначитися зі списком безпечних сайтів. Це повинні бути відомі бренди, інтернет-магазини де ви вже щось замовляли, або хоча б, хто з ваших знайомих. Адже деякі шахраї можуть створити сайт спеціально для Чорної п'ятниці.

Крім цього не потрібно у цей день переходити з привабливим рекламним постам на підозрілі сайти, також варто бути обачним при відкритті посилань від незнайомих людей через популярні месенджери і соціальні мережі. Адже кількість подібних повідомлень в Чорну п'ятницю подвоюється.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Якщо ви вже вирішили переглянути одне з небезпечних посилань, то ні в якому разі не можна вводити свої банківські дані. Після цього з вашої картки можуть зняти всі гроші. Кращі трохи переплатити і скористатися послугами перевірених магазинів і брендів.

Якщо ви купуєте щось у приватних осіб по знижкам, то не скупіться і по можливості замовити вподобаний товар післяплатою, це убезпечить вас про можливих шахраїв.

Дивіться: ЖОРСТКИЙ РОЗЛУЧЕННЯ. ЧОРНА П'ЯТНИЦЯ!

Тепер ви знаєте, як не попастися на вудку шахраїв в Чорну п'ятницю. Нагадаємо, що вона починається вже 24 листопада.