Будівельники стадіону у німецькому Гамбурзі знайшли під землею величезну свастику.

Робітники копали екскаватором котлован під фундамент майбутньої роздягальні і наткнулися на нацистський символ розміром чотири на чотири метри. Як виявилося, свастика була фундаментом монумента, знесеного десятки років тому.

Влада міста заявили, що хочуть демонтувати символ як можна швидше. Оскільки свастика занадто важка для транспортування, її зруйнують відбійними молотками.

У травні В Німеччині викрили осередок неонацистів, яка діяла в німецькій армії. При розслідуванні в одній з казарм міста Donaueschingen виявили військову атрибутику нацистської Німеччини, а також каски вермахту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше ми писали про одного з найжорстокіших серійних вбивць сучасності Чарльза Мэнсона, який довічне ув'язненний. Зовсім недавно помер на 84-му році життя в лікарні, куди був госпіталізований через проблеми з шлунково-кишковим трактом.

Історія "становлення" майбутнього маніяка досить типова: мати завагітніла їм в 16 років, при цьому не залишивши розгульного способу життя, а генетичний батько так і не знайшовся. З шести років його виховував дядько, так як мати і її брат загриміли на п'ять років у в'язницю за збройне пограбування СТО.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що наймиліша тварина на межі вимирання.