Колишній "спікер парламенту ЛНР" Олексій Карякін заявив про можливість злиття двох злочинних організацій на Донбасі, коментуючи внутрішній конфлікт між ватажками ОРЛО.

В інтерв'ю російським ЗМІ сепаратист сказав, що питання об'єднання "ДНР" та "ЛНР" не можуть вирішити ватажки самостійно.

"Адже це не два товариша вирішують - давай купимо одну машину на двох. Це досить-таки серйозне питання. І як мінімум воно буде вирішуватися через референдум", - висловився Карякін.

Він зазначив, що не ці люди (судячи зі всього, має на увазі Захарченка і Плотницького) "проголошували незалежність республік", а народ, який прийшов на "референдум" 11 травня 2014 року.

"Дане питання буде вирішуватися після проведення референдуму по об'єднанню. Це питання буде підніматися тими, хто уповноважений, а це голови республік. І виноситися на загальне обговорення з народом Донбасу", - сказав ідеолог "руського міру".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Цікаво, що раніше Карякін висловив припущення, що за бунтом у "ЛНР" стоять українські спецслужби, намагаючись таким чином повернути контроль над окупованою проросійськими бойовиками територією.

Нагадаємо, що ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький повернувся з Росії та дав своїм людям наказ на зачистку опонентів. Ініціатором бунту називають колишнього "керівника МВС" Ігоря Корнета.

Перша заява Плотницького після початку бунту

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явилась реакція Росії на бунт у "ЛНР".