У морі біля датського Копенгагена знайшли руку, яка, ймовірно, належала шведській журналістці Кім Валль. Її вбили та розчленували у серпні цього року, а підозрюють у цьому злочині власника субмарини Nautilus, на яку вона вирушила, Петера Мадсена.

Про це повідомляє Sky News.

Дайвери дослідили маршрут, за яким міг рухатися підводний човен. Вони знайшли кінцівку та передали її експертами, які визначать, кому саме вона належала.

"Ми ще не визначили, це права чи ліва рука. Незабаром з'ясуємо, кому вона належить. Припускаємо, що кінцівка стосується справи подводного човна", - заявив представник поліції Йенс Моллер Дженсен.

Нагадаємо, датський винахідник Петер Мадсен зізнався в тому, що розчленував тіло Кім Валль на борту свого корабля. Однак визнавати вбивство він відмовився.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Мадсен, як випливає з заяви поліції Данії, також зізнався в тому, що викинув фрагменти тіла журналістки в море.

За словами 46-річного винахідника, Валль померла в серпні, отруївшись чадним газом на борту його підводного човна. В цей час сам Мадсен був на палубі.

До цього винахідник стверджував, що дівчина загинула після того, як їй на голову впав важкий люк. При цьому раніше він заперечував, що розчленував її тіло.

На відео розглядають версії вбивства Кім Валль

Як повідомляв портал "Знай.ua", у водах біля Копенгагена знайдено тіло без голови і кінцівок Кім Валль.