Портал "Знай.uа" зібрав топ-5 міфів про шкарпетки. Здавалося б, це далеко не найголовніша частина одягу, але при невдалому виборі вони здатні перетворити ваш день в кошмар.

1. Найбільш зручні шкарпетки - синтетичні. Можливо, вони найдешевші, але зручність не є їх перевагою. Такі шкарпетки погано вбирають вологу, будучи причиною появи досить неприємного запаху, вони можуть викликати алергію, що аж ніяк не сприяє комфортним відчуттям від їх носіння.

2. Під костюм можна надягати шкарпетки будь-якої висоти. Слідуючи цим твердженням, ви завжди повинні думати про те, щоб залишатися у суворо вертикальному положенні. Варто вам присісти, і перед оточуючими постане ваша гомілка. Навряд чи після цього вас будуть сприймати як солідну та серйозну людину, що піклується про свій імідж.

3. Стан шкарпеток ніяк не може охарактеризувати людину, як особистість. Ви так думаєте? А побачивши людину в дірявих, явно не першої свіжості шкарпетках, ви зможете продовжувати вважати його акуратним і уважним?

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

4. Найкращі шкарпетки - дорогі. Багато відомих брендів одягу доповнюють лінійку шкарпетками. Наприклад, пара від фірми "Prada" коштує 155 доларів, від "Marcoliani" - 125 доларів. В їх складі немає нічого незвично, висока ціна обумовлюється необхідністю "тримати марку". У наші дні можна відшукати шкарпетки хорошої якості, відповідного виду і за цілком прийнятними цінами.

5. Колір шкарпеток значення не має. "Натягнемо" під чорний діловий костюм білі шкарпетки і "вуаля" - образ людини, якій все одно, як він виглядає, готовий. Можемо також поекспериментувати з яскравими шкарпетками і смокінгами. В інших випадках варто вибирати шкарпетки під тон костюма.

Раніше портал "Знай.uа" розповів про топ-5 міфів про пиво.