У середу вранці, 22 листопада, у Львівській області в селищі Сможе на трасі Київ-Чоп сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода.

ДТП на трасі Київ-Чоп


Як повідомляє прес-центр львівської Національної поліції, туристичний автобус зіткнувся з легковим автомобілем. Від отриманих травм 48-річний водій легковика та його 49-річна пасажирка загинули на місці події.

ДТП на трасі Київ-Чоп


Ще двоє людей, які перебували в салоні машини, отримали важкі травми і зараз перебувають у лікарні. Три людини отримали середні травми і відмовилися від шпиталізації. За кермом автобуса перебував 46-річний житель Кривого Рогу. Він їхав з Трускавця в Закарпатті, на момент зіткнення окрім водія в салоні знаходилося 48 осіб. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

ДТП на трасі Київ-Чоп


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що на Донбасі сталася страшна аварія: в мережі опублікували фото.