Дуже часто ми вигадуємо заздалегідь імена для своїх дітей, адже багато хто про це мріє досить довго. Незважаючи на це, все може змінитися в останній момент, адже ім'я вибирають як мінімум двоє, а іноді і вся родина. Є навіть деякі упередження, які говорять, як назвати хлопчика, який народився в грудні. Саме про це ми і хочемо вам розповісти, щоб спростити вибір імені для хлопчика.

Характер грудневих хлопчиків

Потрібно сказати, що діти, народжені взимку, дуже талановиті та цілеспрямовані. От тільки іноді вони можуть мати поганий характер і бути схильними до конфліктів.
Хлопчики, які народилися в грудні, найчастіше виявляються емоційними, неврівноваженими і запальними. Хоча, незважаючи на це, завдяки своєму таланту і наполегливості вони майже завжди отримують те, чого хочуть.

Хлопчики, які народилися в грудні, дуже прямолінійні і не здатні на хитрощі, прийоми та інтриги. Цього ж вони чекають і від всіх інших. Крім цього, понад усе вони цінують свою свободу. Бажання постійно домінувати перебиває те, що вони уникають будь-якої відповідальності.

Як назвати хлопчика в грудні за святцями

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Так роблять за старою і доброю традицією, вірячи, що святий, ім'ям якого назвуть дитину, буде охороняти її все життя. Але, треба розуміти, що якщо назвати свого сина Спиридоном, то дитинство у нього пройде досить складно.

Список імен для хлопчиків, які народилися в грудні за святцями:
Роман, Платон, Григорій, Іван, Андрій, Михайло, Максим, Олександр, Олексій, Макар, Федір, Петро, Христофор, Яків, Георгій, Єгор, Юрій, Інокентій, Всеволод, Гаврило, Василь, Степан, Андрій, Наум, Афанасій, Сава, Геннадій, Захар, Іван, Лев, Павло, Кирило, Хома, Данило, Аркадій, Арсеній, Орест, Марк, Адріан, Архип, Валеріан, Прокопій, Ярослав, Митрофан, Климент, Всеволод, Парамон, Філарет, Гурій, Модест, Софрон, Никон, Спиридон, Трифон, Севастян, Семен.

Як бачите, вибір досить великий. Але знайти хлопчикові ім'я за святцями – це, мабуть, найпростіший варіант.
В першу чергу потрібно звернути увагу на те, що ім'я має поєднуватися і бути співзвучним з прізвищем та по батькові.

Дивіться: Як назвати дитину, яка народилася в грудні