Відома голлівудська акторка Гвінет Пелтроу і її бойфренд - сценарист, режисер і продюсер серіалу "Американська історія жахів" Бред Фелчак вирішили узаконити свої стосунки і піти під вівтар.

Як повідомляють інсайдери видання Us Weekly, 45-річна Пелтроу і 42-річний Фелчак зустрічаються вже більше трьох років, однак довгий час намагалися зберегти любовний зв'язок у таємниці. Близькі друзі закоханих розповіли, заручини вже відбулася, і Гвінет офіційно повідомить щасливу новину про заручини в своєму блозі, в журналі Goop.



Зірка фільмів "Коханці", "Емма" і "Закоханий Шекспір" Пелтроу познайомилася з Бредом під час спільної роботи над серіалом "Лузери". Фелчак був його продюсером, а Пелтроу дісталася епізодична роль. Тоді обидва були одружені і почали зустрічатися тільки на початку 2015 року. За словами друзів, поки пара активно готується до весілля.

Уперше Пелтроу вийшла заміж в 2003 році за Кріса Мартіна, музиканта рок-групи Coldplay. У шлюбі вона народила двох дітей - дочку Еппл та сина Мозеса. Після 11 років шлюбу пара офіційно розлучилася в 2016 році.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гвінет Пелтроу виходить заміж вдруге


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що екс-учасниця ВІА Гри здивувала шанувальників сміливим чином.