В Україну прийшла справжня зима, яка встигла вже потішити декого першим снігом. Однак вдень ще буде досить тепло, тому сніг надовго не залежиться.

Про це повідомила синоптика Наталія Діденко на свій сторінці в Facebook.

"Погоду щодня треба ловити за хвіст, бо він, цей хвіст, бовтається так у різні боки, що аж голова паморочиться. Вчора-сьогодні на сході засипало-заливало, вже завтра будуть лише місцями невеликі опади. На заході - відчутний морозець, завтра - потепління. У традиційно теплому Криму в Сімферополі мінус 1, на Ай-Петрі до 6 морозу, проте в Ялті вранці +6. Словом, атмосфера тримає синоптиків у тонусі, не дає розслаблятися", - пише метеоролог.

У четвер, 23 листопада, в деяких регіонах йтиме мокрий сніг, тому українцям варто тепліше одягтися та прихопити парасольки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


На півдні без опадів, стовпчики термометрів піднімуться до 5-7 градусів тепла, а от вночі опустяться до 2-2 морозу.

На півночі та у столиці вранці можливий туман. Вночі землю скує мороз до -5 градусів. Вждень повітря прогріється до +4 тепла.

На сході очікується невеликий мокрий сніг. Температура повітря вдень -1-3 морозу, такою буде і вночі.

У західних областях найтепліше. Вдень температура підніметься до +6-8 градусів, вночі 0-2 градуси з позначкою "плюс".

Дивіться, як весло провести час з дітьми на снігу

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", "сніжний бігун" в Києві вразив користувачів мережі. Чоловік вибіг на пробіжку у шортах, незважаючи на негоду.