Гінекологи відповіли на запитання, яке турбує багатьох жінок: чи розтягується піхва під час сексу та чи повертається вона потім у первісну форму.

Відповідь на це питання шукали журналісти Daily Mail.

Медики стверджують, що піхва, як гума, розтягується і повертається в свою первинну форму і розмір. Вона може пристосуватися до гігієнічного тампону, чоловічого статевого органу і дитини. Винятком є лише перший раз - саме тоді і "встановлюється" майбутній розмір вагіни.

"Дівоча пліва - мембрана, яка оточує або частково закриває зовнішнє вагінальний отвір - розривається, що іноді може призвести до помірного кровотечі. І вагінальне отвір збільшується в розмірах", - розповіла доктор Мішель Метц.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Ширина вагіни для кожної жінки індивідуальна. Але це нормально і тут нема про що турбуватися, запевняє Метц. Піхву збільшується в розмірах під час сексу з різними партнерами і різними розмірами, але потім знову повертається до первісної форми - неможливо, щоб статеві контакти назавжди розтягнули піхву.

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерти розповіли про дивні речі, які можуть відбуватися з деякими жінками під час вагітності.