У середу, 22 листопада, в самому центрі Києва на перетині вулиць Софіївська і Володимирська рух транспорту зупинився: ніяких офіційних заходів, перекрити рух вирішив господар життя, він же господар Лексуса, який припаркувався просто посеред проїжджої частини.



Як повідомляє портал Рoliteka, про це розповіли журналісти-очевидці: "Водій Lexus просто припаркував свій автомобіль і пішов. Рух тролейбусів повністю зупинено. Утворився затор. Об'їжджайте. Поліція приїхала через 40 хвилин. Відповідь правоохоронців була така: "Евакуатор, звичайно, можна викликати, але, немає місця на штраф майданчику "Висновки робіть самі".



Разом з тим користувачі соціальних мереж вважають, що з такими розумниками розбиратися потрібно самостійно: "А чому ніхто не розбив його тачку? Або не підпалив? У мене одного в багажнику уайт спірит є, чи що?", "Там таке регулярно, на жаль. Так само як і на Подолі. Міська влада повинна вжити заходів. Ми з дітьми там влітку тролейбус в 30 градусну спеку хвилин 50 чекали", "Це ж не дідусь на жигулях. Для нього і евакуатор знайшли б і місце на штраф стоянці. І приїхали б через 5 хв".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як зарозумілий автохам розлютив киян: чоловік вирішив припаркуватися на порозі супемаркета.