Шахраї не гають часу та щодня вигадують нові способи, як обікрасти й без того бідних українців. ПриватБанк попереджає про нову схему інтернет-аферистів, які працюють через соцмережі.

"У стрічці новин Instagram почали з'являтися рекламні повідомлення, в яких йдеться про те, що кожен громадянин України відтепер може отримати 3800 гривень. У коментарях фейковы акаунти користувачів розповідають, що їм нібито вже зарахували ці гроші на картку Приватбанку", - повідомили у прес-службі фінустанови.


У той же час інтернет-користувачам пропонують перейти за посиланням. Люди потрапляють на сторінку, де їм потрібно зареєструватися та нібито продати частину інтернет-трафіку. Однак будьте обережні! Шахраї просять при реєстрації вказати деякі особисті дані, у тому числі інформацію по банківській картці.

Керівництво банку застерігає українців та радить не довіряти такого роду інформації в мережі, адже, за словами представників ПриватБанку, приводу, який передбачав би отримання кожним громадянином України 3800 гривень, немає.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще


Людям ще раз нагадують ані в інтернеті, ані під час телефонних дзвінків не можна розголошувати свої особисті дані та дані банківських карток, адже цим можуть скористатися аферисти.

Дивіться, як виманюють в українців гроші по телефону

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", українців попереджають про нові схеми аферистів, які з легкістю спустошують банківські картки.