Букетно-цукерковий період, усмішка до вух, довгі прогулянки та плани на майбутнє. Якщо все так гарно починається у стосунках між людьми, то чому так невиправдано та іноді дуже швидко закінчується?

Дієве вирішення цієї проблеми у своєму блозі описав психолог Олександр Поповський. Фахівець вважає, що перш за все потрібно розібратися – які саме підступні речі руйнують ваше кохання?

Зрада

Навіть, якщо ви здатні це пробачити, то рано чи пізно все одно повернетеся до пригніченого стану та недовіри. Потрібно усвідомити, що пережити всі складнощі легше тільки довіряючи один одному. Нерідко після такого почуття згасають назавжди.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Надмірна впертість

Не поспішайте "бігти поперед батька в пекло", як говорить відома приказка. Всьому свій час – і знайомству із батьками, і весіллю, і народженню дитини. Наслухавшись порад друзів, іноді намагаємося підштовхнути кохану людину на якийсь крок. Цього категорично не варто робити.

Минуле, яке не відпускає

Згадувати те, що вже давно позаду – не більше, ніж ностальгія. Уявіть, як неприємно слухати скигління в стилі "добре було колись". Відмовтесь від цього, дуже невдала тактика.

Порівняння з іншими

Якби там не було, чим би не могли похизуватися ваші попередні партнери – не треба змушувати когось ставати іншою людиною, одягати на себе маску тільки тому, що того хочеться вам. Дуже сильний удар по нервах, який швидше за все обернеться для вас самотністю.

І головне пам'ятайте: кожна людина унікальна по своїй природі, кожен любить і живе по-різному. В цьому краса світу та стосунків зокрема. Тому або вчіться приймати та цінувати, шукати компроміси, або озирніться навколо – можливо, це просто не ваш вибір.

Дивіться: 10 звичок людей, у яких ідеальні стосунки у родині

Як повідомляв портал "Знай.ua",психологи дали дієві поради, як пережити самотність.