Міграція працездатного населення з України посилює необхідність у дострокових виборах.

Про це заявив народний депутат, засновник політичної партії «ОСНОВА» Сергій Тарута підчас прес-конференції, присвяченій регіональному туру партії у Дніпрі.

«У нас є конституційні варіанти зміни країни – це вибори, краще – позачергові, поки люди остаточно не роз’їхалися. Мені доводилося бути на одному з українських підприємств. Там директор змушений сам працювати біля верстата, тому що люди просто покинули країну», – заявив Сергій Тарута.

Крім того засновник партії «ОСНОВА» зазначив, що вартість проведення дострокових виборів не є високою у масштабах держави, однак на цій темі спекулюють політики, що бажають утриматися при владі.

«Будь-які заяви щодо дорожнечі процедури позачергових виборів є маніпуляцією суспільною свідомістю. Вибори не коштують так багато, як про це говорять політики. Це маніпуляція, коли говорять, що зараз війна і вибори робити не можна. Грабувати країну їм війна не заважає», – резюмував Сергій Тарута.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", розкрита вся правда про життя українських заробітчан у Польщі та ставлення до них.