Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підтвердив, що потрапив до лікарні через проблеми зі здоров'ям. Його стан вже стабілізувався й серйозних проблем медики не вбачають.

Про це повідомляє "Українська правда". Його заступник Володимир Кривенко після засідання антикорупційного комітету Верховної Ради не пояснював причин госпіталізації. Він аргументував це тим, що не є медиком й Холодницький сам прокоментує ситуацію зі своїм здоров'ям.

Глава САП розповів, що потрапив на лікарняне ліжко через різке збільшення рівня цукру в крові і стрибок тиску. Лікарі, за його словами, діагностували у нього хронічну перевтому з тахікардією. Наразі стан здоров'я Холодницького нормалізувався. Глава САП пообіцяв повернутись до свої обов'язків вже у понеділок після завершення лікування.

Через хворобу Назар Холодницький пропустив засідання антикорупційного парламентського комітету, яке відбулося 22 листопада. Під час нього заслуховували звіт керівників антикорупційних органів.

Холодницький шукає наречену та називає роботу антикорупційної прокуратури ефективною

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, джерела розповіли, що глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький опинився в лікарні. Вони вказували, що його госпіталізували з підозрою на інфаркт.