Вагітну харків’янку Жанну Власенко, яка стала однією з тих, кого покалічила Олена Зайцева на Lexus 18 жовтня, виписали з лікарні.

Про це порталу УНН розповів її чоловік Володимир.

За його словами, і дружина, і ще ненароджена донечка почуваються нормально.

В результаті жахливої трагедії молода жінка отримала травму голови і кісток тазу. Три тижні вона перебувала в медикаментозній комі. У листопаді дівчину вивели з цього стану і перевели з реанімації в звичайну палату гінекологічного відділення обласної клінічної лікарні.

Дивіться: Жанні Власенко показали відео аварії

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нині в лікарні все ще залишається кременчужанка Ганна Комар.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Оксана Євтеєва, котра втратила чоловіка й сестру, звернулася до українців з реанімаційного відділення лікарні і попросила всіх, хто може допомогти встановити справжнього винуватця аварії, не мовчати і розповісти все, що вони знають.