Родич ректора Гуманітарно-педагогічної академії Харкова Пономарьової Галини Федорівни вирішив конфлікт, що виник на дорозі, за допомогою ножа.

Про це повідомляє місцеве видання "057".

Інцидент стався ввечері, 29 жовтня. Водій віз пасажирів по вулиці Полтавський Шлях. У цей час був дозволений тільки односторонній рух, тому що на перехресті з вулицею Конєва проходили ремонтні роботи.


Відео: як мажор вирішив конфлікт на дорозі в Харкові

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раптом, на зустріч таксисту виїхав позашляховик Mercedes ML 350, на передньому сидінні якого сиділа дівчина з дитиною.

"Він (водій – ред.) вийшов з машини, підійшов і почав вимагати його пропустити, запевняючи, що тут "всі так їздять". Я пригрозив викликати поліцію. Після цього, він дістав ніж і проколов переднє ліве колесо, пригрозивши, щоб я "валив звідси". Потім він сів у машину і поїхав. Я не став вплутуватися в конфлікт, бо він був озброєний, а зі мною їхали пасажири", – розповів таксист.

Він звернувся до патрульних, які підтвердили, що зустрічний рух транспорту на цій ділянці дороги заборонено. Правоохоронці прийняли заяву і передали її в райвідділ. У підсумку, поліція намагалася зв'язатися з власником іномарки, але зазнала поразки.

"29 жовтня в поліцію надійшла заява про те, що водієві таксі невідомий пробив ножем колесо. Наші співробітники поїхали додому до власниці машини за поясненнями, але двері за місцем проживання нам так і не відкрили", – повідомили в прес-службі ГУ НП області.

Як з'ясувалося, водій позашляховика вже потрапляв у подібний скандал. Наприкінці минулого року він заблокував авто харківського активіста Віталія Бойченка на території суду.

"Як тільки він підійшов до авто, де знаходився я і співробітники патрульної поліції, він спробував дати зрозуміти своїм поводженням що він не простий смертний і перекрив він мені виїзд, так як вважає всіх "людішек" челяддю. Хамство та нецензурні вислови довго не змусили себе чекати з його вуст, адже такі люди вважають, що все що вони роблять - залишиться без покарання. Він не цурався загрожувати навіть у присутності патрульних поліцейських, хоча вони йому робили зауваження з цього приводу", – повідомив Бойченко.

Хам відбувся на той момент лише штрафом. Як з'ясували журналісти видання, власником даного Mercedes є ректор Пономарьова Галина Федорівна. Вона має масу нагород "за заслуги перед українським народом".

Також, вона є професором, академіком Міжнародної академії наук педагогічної освіти, академіком Національної академії проблем людини, Заслуженим працівником народної освіти України, Почесним громадянином Харківської області.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві два мажори не поділили дорогу і врізалися лоб в лоб.